Beljenje zuba

beljenje zubaBeljenje zuba je jedan od najpopularnijih i najneinvazivnijih načina za ulepšavanje Vašeg osmeha. U našoj ordinaciji Vam nudimo čitav niz biološki sigurnih tretmana koji su individualno kreirani prema Vašim potrebama uz koje dokazano postižemo lepši izgled Vaših zuba u samo jednoj poseti.

1) Kućno beljenje

– noćno - pomoću individualno izrađenog splint

– dnevno - pomoću individualno izrađenog splinta

Koriste se individualni splinovi koji se prave za svakog pacijenta ponaosob na osnovu ostiska zuba. Ovi splintovi su providni; nose se nekoliko sati danju ili noću tako što se u njih unese gel za izbeljivanje zuba a zatim se pozicioniraju na zube.

2) Ordinacijsko beljenje

Procedura ordinacijskog beljenja je jednostavna i bezbolna. Počinje zaštitom Vaših usana i desni. Stomatolog zatim na zube nanosi gel za izbeljivanje, koji se aktivira svetlošću lampe. Postupak se ponavlja 3 puta u trajanju od 15 minuta u toku samo jedne seanse. Rezultat su blistavo beli zubi za 45 minuta!

3) Unutrašnje beljenje mrtvih potamnelih zuba

Možete biti sigurni da je Vaša metoda beljenja zuba detaljno ispitana i da ćete na siguran i bezbedan način doći do željenih rezultata.

Pogledajte i sami na našim pre i posle fotografijama kakvu razliku možete i Vi da dobijete ovim tretmanima: Pogledaj OVDE

Zakažite besplatan pregled