Dentalni turizam

<< Naziv: Stomatološka ordinacija Dental Clinic << Adresa: Sokobanjska 3, Beograd
<< Broj doktora: 5 – 1 profesor, 2 specijalista, 2 stomatologa << Broj stomatoloških tehničara: 2
<< Kontakt telefoni: +381 11 3671 133; +381 11 2668 486; +381 63 283 087 (viber); Agent u Nemačkoj za Dentalni turizam: Darko Tomović, Triesterstr. 69, 81669 München, Tel.: +49 152 3204 3804 << E-mail: lazicziv@gmail.com << Web:
www.dental-clinic.rs
<< Facebook: Dental Clinic Beograd
 

 

DentalTourism (1)Prezentacija ponude

Stomatološka ordinacija Dental Clinic u okviru svoje ponude dentalnog turizma nudi realizaciju kompletnog aranžmana prilikom Vašeg dolaska u Beograd, a koji, pored stomatoloških usluga u našoj Ordinaciji, može, u skladu sa dogovorom, da podrazumeva i organizaciju kompletnog transfera, rezervaciju smeštaja i ugovaranje turističkih tura. Sve je stvar dogovora, a predlog i plan terapije i svih propratnih stvari prilikom Vašeg dolaska u Beograd napravićemo prema Vašim zahtevima. U zavisnosti od toga i formiramo konačnu cenu kompletnog aranžmana koji zavisi od toga šta je, pored stomatoloških usluga, uključeno.

 

Prvi kontakt

Za početak dovoljno je da nam pošaljete e-mail ili da nas kontaktirate putem telefona ili vibera i da nam date osnovne informacije o stomatološkoj usluzi ili problemu koji želite da ostvariti, odnosno rešite u našoj Stomatološkoj ordinaciji (za klijente u Nemačkoj možete kontaktirati i lično našeg agenta u Minhenu Darka Tomovića Triesterstr. 69, 81669 München, Tel.: +49 152 3204 3804). Po mogućnosti možete da nam odmah pošaljete i digitalan ortopan (snimak obe vilice) ili druge informacije vezane za Vaš problem. Naš tim, koji predvode prof. dr Zoran Lazić, redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta odbrane, načelnik Stomatologije na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) i jedan od najcenjenijih implantologa i oralnih hirurga u ovom delu Evrope, i dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike i jedan od najboljih stručnjaka iz ove oblasti u Srbiji, napraviće detaljnu analizu i nakon toga poslaće Vam predlog terapije, sa detaljnim objašnjenjem čitave procedure, vremena i broja dolazaka koji su neophodni za rešavanje Vašeg stomatološkog problema ili realizaciju usluge, kao i cenu lečenja.

 

Organizacija aranžmana

Ukoliko sa Vama usaglasimo proceduru koji biste trebalo da prođete u našoj Stomatološkoj ordinaciji usmeno ili putem upitnika, koji Vam šaljemo da popunite, dogovaramo sve detalje oko Vašeg dolaska u Beograd – termin ili termine, u zavisnosti da li je neophodno zbog procedure da dođete jednom ili više puta; organizaciju putovanja do Beograda; organizaciju transfera od Vašeg dolaska u Beograd pa sve do Vašeg polaska kući; tip i rezervaciju smeštaja u kojem želite da odsednete, dodatne turističke sadržaje kojima želite da upotpunite slobodno vreme prilikom Vašeg boravka u Beogradu… U zavisnosti od Vaših prohteva i posebnih zahteva formiraćemo konačnu cenu celog aranžmana sa svim stavkama. Kada date saglasnost za istu krećemo u proceduru organizacije kompletnog aranžmana.

 

DentalTourism (4)_1Dolazak u Beograd

Bez obzira na koji ste se aranžman odlučili menadžer naše Stomatološke ordinacije sačekaće Vas prilikom dolaska u Beograd gde će Vam uručiti telefonsku karticu za komunikaciju sa Ordinacijom prilikom Vašeg boravka u Beogradu. Tom prilikom će Vas odvesti u Ordinaciju gde ćete se upoznati sa našim timom i otpočeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom.

 

Smeštaj

U zavisnosti od Vaših prohteva i zahteva naša Stomatološka ordinacija Vam rezerviše i obezbeđuje smeštaj u toku Vašeg boravka u Beogradu. Naša Stomatološka ordinacija ima korporativne ugovore sa hotelima Radissonblu, Hotel Tesla i Slavija Garni, koji se nalaze na svega 3 km od Ordinacije, kao i sa Apartmanima u Beogradu koji u svojoj ponudi imaju preko 400 apartmana na svim lokacijama u Beogradu. Ukoliko se odlučite za smeštaj u njima kao naši gosti ostvarujete popust. S druge strane možete sami izabrati smeštaj koji ćemo Vam mi rezervisati.

 

Transferi

Stomatološka ordinacija Dental Clinic u zavisnosti od Vaše želje može da Vam rezerviše kartu za prevoz od mesta gde živite do Beograda i nazad, da Vam obezbedi vozača koji će Vam biti na 24-časovnom raspolaganju u toku boravka u Beogradu ili da Vam obezbedi uslugu rent a car. U svakom slučaju menadžer naše Ordinacije sačekaće Vas prilikom Vašeg dolaska u Beograd odvešće Vas u Ordinaciju gde ćete se upoznati sa našim timom i otpočeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom. On će Vam biti na raspolaganju tokom Vašeg čitavog boravka u Beogradu.

 

Turističke ture

Ukoliko želite da tokom Vašeg boravka u Beogradu zbog stomatoloških usluga slobodno vreme iskoristite za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor i noćni život, Stomatološka ordinacija Dental Clinic Vam nudi organizaciju bilo koje ture iz bogate turističke ponude našeg glavnog grada. Ukoliko želite možete prilikom obilaska Beograda imati i pomoć profesionalnog turističkog vodiča. 

Načini plaćanja

Usluge u Stomatološkoj ordinaciji Dental Clinic možete regulisati platnom karticom, preko online platnog servisa pay pal ili gotovinom na licu mesta. Takođe, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga stranim državljanima kojima mogu da izvrše vršiti povraćaj novca od osiguranja ukoliko imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge. Takođe, izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

 Posebna napomena:

U Stomatološkoj ordinaciji Dental Clinic komunikaciju možemo ostvariti na engleskom i italijanskom jeziku. Ukoliko postoji jezička barijera angažujemo prevodioca koji će biti tu uz Vas u toku svih tretmana u našoj Ordinaciji.